Kippari

Luksushuvila Kippari luksushuvila tarjoaa korkeatasoisia lomaelämyksiä upeissa puitteissa! Laadukkaasti varusteltu huvila soveltuu niin loman viettoon kuin yritysten kokouskäyttöönkin.

Kippari valmistui maaliskuussa 2022. Huvila majoittaa 14 henkilöä. Erittäin laadukas luksusluokan huvila erinomaisella sijainnilla Himoksen suositulla ykkösalueella. Huvilan pihapiirissä pääset nauttimaan upeista näkymistä rinteille ja golf-kentälle. Isolla yli 60M2 terassilla on mukava tunnelmoida poreissa omassa ulkoporealtaassa ja nauttia kokkailusta sekä yhdessäolosta.

Huvilassa on 7  kahden hengen huonetta, sekä tupakeittiö, olohuone, sauna, pukuhuone, 2 x wc.

Olohuoneessa on iso sohva ja 65-tuumaisen television lisäksi bluetoothilla toimiva äänentoistolaite. Tilava keittiö on hyvin varusteltu mm. puustelin keittiö.

Keittiöstä on kätevästi kulku terassille, jonka pitkän pöydän ääreen mahtuu isompikin porukka. Terassilla on myös iso kulmasohva sekä kaasugrilli ( käytössä kesäaikaan).

Saunaosaston tunnelmallisen saunan yhteydessä on pukuhuone ja juomille hieno jenkki jääkaappi. Saunaosastolla on myös oma erillinen wc, johon kulku on pukuhuoneesta. Iso ulkoporeallas sijaitsee omassa rauhassaan erillisellä katetulla terassilla, johon on kulku suoraan pukuhuoneesta. Reilun kokoisella terassilla on tilaa myös seurustelulle.

Suuremmille ryhmille huvilan läheisyydessä sijaitsevat myös huvilat Amiraali (16 hlö, 5mh + parvi) ja huvila Paroni (14 hlö, 4mh). Tämä koko kompleksi 100 m sisällä toisistaan Himoksen parhaalla ykkösalueella.

HUOMIOITAVAA:

Ulko-oven vieressä on avainboxi numerokoodilla josta löytyy avain huvilaan. Boxin koodi lähetetään tekstiviestillä ennen vuokrauksen alkamista (16.00).

Varauksen tekijän tulee olla 18 vuotta täyttänyt tai muulla tavalla oikeustoimikelpoinen henkilö tai muu taho.

Mökissä on sähköauton latauspiste.

Lemmikit eivät ole sallittuja huvilassa.

Majoitushinta ei sisällä lähtösiivousta eikä liinavaatteita.

Pakollinen lähtösiivousmaksu 196 € lisätään kaikkiin varauksiin.

Liinavaatteet pedattuina henkilömäärän mukaan 20 € / henkilö ( sisältää kylpypyyhkeet)

Tutustu Kipparin vuokrausehtoihin ennen vuokrausta!